Scandinavian Dreams
Change language +31 411 212515
RING MEG TILBAKE

Trysil

Trysil er det største skianlegget i Norge! Med sine 66 løyper garantert med snø, er Trysil den perfekte vintersportsferie-destinasjonen for fantastiske ski-, snowboard- og langrennmuligheter. En destinasjon som vi er stolte over å tilby til alle våre klienter. Alt er mulig i Trysil, uavhengig av hvor flink du er på ski eller hva du ønsker å gjøre.

Dersom du synes at 21 grønne, 17 blå, 17 røde og 11 sorte løyper ikke fremstår som store nok utfordringer for deg, hvorfor ikke teste ut Trysils “parker” med hopp, rekkverk og bokser for nybegynnere og viderekomne skiløpere. Eller kanskje du kun ønsker å oppleve den fascinerende naturen som omkranser Trysil, og nyte noen av de 100 km lange langrennsløypene som tilbys!

LES MER

Bortsett fra flotte skimuligheter, tilbyr Trysil et stort antall vinteraktiviteter fra november til mai måned. De mest populære er husky-safariene – en uforglemmelig opplevelse! Trysil er en sterkt anbefalt destinasjon for besøk med barn.

Vi kan tilby nesten alt av innkvartering i Trysil, men vi vil råde deg til å bo på Turistsenteret eller på Høyfjellssenteret. Disse overnattingsstedene er innen gåavstand til heisene, løypene, butikker, barer og restauranter.

Turistsenteret ligger på den sørlige siden av fjellet. Det er et av de mest populære anleggene med mange barer, restauranter og butikker, samt de mer utfordrende løypene. Høyfjellssenteret ligger på den nordlige siden, og er et roligere feriested med flere barnevennlige bakker. Du kan faktisk gå på ski fra én landsby til den neste.

Ønsker du å vite mer om skianleggene i Trysil, Norge? Ta kontakt med oss, uten forpliktelser, på info@scandinaviandreams.eu

  • Det største skianlegget i Norge (66 løyper)
  • Skigåing/snowboarding og langrenn
  • Ankom med båt eller fly
  • Barnevennlig
  • Husky-safarier

TA EN TITT PÅ VÅRE REGELMESSIG BESTILTE OVERNATTINGER I Trysil

SE FLERE REGELMESSIG BESTILTE OVERNATTINGER I Trysil