Scandinavian Dreams
Change language +31 411 212515
RING MEG TILBAKE

Åre

Åre, også kjent som “juvelen i de svenske fjellene” er det største sammenhengende skianlegget nord for Alpene. Det store antallet barer, restauranter og butikker i Åre sentrum har bidratt til å gjøre Åre til en ekstremt populær destinasjon for både unge og eldre, så vel som nybegynnere og erfarne skiløpere.

Sett bort i fra de fantastiske ski- og snowboard-mulighetene, tilbyr Åre et stort utvalg av andre aktiviteter: opplev hundekjøring, snøscooter-safarier eller legg deg ut på paragliding og få en luftig oversikt over Åre.

LES MER

Vi kan tilby nesten alt av innkvartering i Åre. Vi råder deg til å overnatte i Åre sentrum eller på Åre Björnen, “barnas paradis”. Sentrum byr på brattere løyper, flere barer, restauranter og butikker, og er derfor noe livligere. Björnen er mer egnet for nybegynnere og barn.

Du kan gå på ski frem og tilbake fra Åre sentrum til Åre Björnen. Det er også en skibuss tilgjengelig som kjører flere ganger om dagen mellom begge landsbyene.

Ønsker du å vite mer om skianlegget i Åre, Sverige? Ta kontakt med oss, uten forpliktelser, på info@scandinaviandreams.eu

  • Største sammenhengende skianlegget (110 løyper)
  • Skigåing/snowboarding og langrenn
  • Ankom med fly
  • Barnevennlig
  • Snøscooter-safarier

TA EN TITT PÅ VÅRE REGELMESSIG BESTILTE OVERNATTINGER I Åre

SE FLERE REGELMESSIG BESTILTE OVERNATTINGER I Åre